Woonconsulent – Ede

Introductie

Voor een woningcorporatie in de omgeving Ede zijn we op zoek naar een Woonconsulent voor een periode van 6 maanden, 36 uur per week. Prima salaris (€ 4600-€ 5100).

Organisatie

Woningcorporatie in Ede.

Functie

Wat ga je doen?

Je werkt in een woonomgeving met huurders van verschillende culturele achtergronden. Je signaleert en onderneemt actie bij problemen, klachten en conflicten met individuele huurders. Dit doe je in nauwe samenwerking met de huismeesters. Huurders kunnen bij jou terecht op het moment dat er complexe vragen zijn over sociaal beheer. Dit kan gaan over problemen onderling, maar ook over klachten bij overlast, vandalisme, illegale onderhuur, over bewoning of ernstige persoonlijke problematiek. Je luistert goed en lost conflicten met respect op. Je treft preventieve maatregelen om problemen te voorkomen. Zo nodig verwijs je huurders door naar gespecialiseerde hulpverlenende instanties. Daarnaast onderhoud je contact met diverse partijen, zoals gemeente en politie. Je draagt bij aan planvorming en aansturing van projecten. En je maakt of draagt bij aan communicatieplannen, participatieplannen, sociaal plannen en tijdelijk beheerplannen en draagt zorg voor uitvoering van deze plannen.

Waar staan we voor?

Een veilige en prettige woonomgeving is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Samen met huurders en partners werken wij proactief aan de kwaliteit van wonen. We zijn zichtbaar en aanspreekbaar in de wijk en kennen onze klant. We zijn duidelijk en eerlijk in onze communicatie en denken in oplossingen.

We werken met een enthousiaste groep mensen die in een collegiale sfeer gaan voor kwaliteit van dienstverlening aan de huurder. We tonen Lef en creativiteit in combinatie met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis nuchterheid.

Binnen de dienst Wonen werk je in de afdeling Sociaal beheer en Leefbaarheid. De focus ligt op effectief samenwerken met plezier en een hoge klanttevredenheid.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

  • Een HBO- denk- en werkniveau
  • Relevante werkervaring opgedaan bij woningcorporaties in een vergelijkbare functie.
  • Ervaring met en kennis van sociale problematiek en met verschillende culturele achtergronden.
  • Ervaring met projectmatig werken.
  • Uitstekende schriftelijke, mondelinge en digitale vaardigheden.
  • je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur per week
  • Kennis van Tobias AX en Embrace en bekend met Ede is een pre.

Aanbod

Prima salaris (€ 4600-€ 5100).
Reageren kan tot 22 oktober 2021.