Projectleider Planmatig Onderhoud – Den Haag

Introductie

Voor een woningcorporatie in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een “Projectleider Planmatig Onderhoud” voor een periode van 6 maanden met optie tot verlengen, 36 uur per week.

Organisatie

Woningcorporatie in de regio Den Haag.

Functie

Ben jij de projectleider die graag binnen de woningcorporatie werkt en een steentje kan bijdragen aan onderhoudsprojecten? Ben je positief ingesteld en zet jij je schouders eronder? Werk je graag samen en heb je affiniteit en enige ervaring met techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • De opgave van planmatig onderhoud is groot. Het voorbereiden en uitvoeren planmatig onderhoudsprojecten ligt de focus op de verduurzaming op ons woningbezit. Samen met andere planvoorbereiders/ opzichters bereid je planmatig onderhoudsprojecten voor, stel je op basis van regisserend opdrachtgeverschap, werkomschrijvingen op en houd je toezicht op de uitvoering van de opdrachten bij (planmatig) onderhoud.
  • Samen met vastgoedsturing, Wonen en financiën zorg je voor een optimaal realisatie van de meerjarenonderhoudsbegroting. Je krijgt een belangrijke rol bij een exploitatieteam waarin je vooruit kan denken en advisering kan geven over de onderhoudsingrepen. Je voert inspecties uit van onze woningen en je levert input voor de meerjarenonderhoudsbegroting. Je rapporteert over de voortgang en realisatie van deze onderhoudsbegroting. Je ziet de nut en vind het ook leuk van dossiervorming en verantwoording hiervoor af te leggen..
  • Je houdt toezicht op de uitvoering, je controleert en als het nodig is stuur je bij. Je bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking en zorgt ervoor dat planmatig werk aan onze kwaliteitseisen voldoet.
  • Jij werkt op een positieve, constructieve, integere en transparante manier mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Vastgoed en Haag Wonen.

Dit doe je niet alleen!

Je gaat werken op de afdeling Vastgoed in het team Planmatig Onderhoud. Met humor en een grote dosis relativeringsvermogen zetten wij ons dagelijks in om onze ambitie waar te maken. Want het is een grote uitdaging die we samen aangaan!

Functie-eisen

Je vindt het leuk om contact te hebben met onze huurders en je voelt je thuis in de dynamische wereld van vastgoedonderhoud in bewoonde staat. Je past het beste in onze organisatie als je zelfstandig en oplossingsgericht kunt samenwerken in een team van professionals. Jij bent een deskundige in het maken van analyses en zorgvuldig bij het uitvoeren van administratief werk.

En dit neem je mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van begrotingstechniek, budgetbewaking en calculatietechnieken.

Aanbod

Prima salaris c.q. ZZP-tarief.

Reageren kan tot 23 augustus 2022.