Opzichter Planmatig Onderhoud – Ede

Introductie

Voor een woningcorporatie in de omgeving Ede zijn we op zoek naar een “Opzichter Planmatig Onderhoud” voor een periode van ongeveer 6 maanden, 20 tot 24 uur per week.

Organisatie

Woningcorporatie in de omgeving Ede.

Functie

Wat ga je doen?

Door jouw inzet lopen vastgoedprojecten op rolletjes. Je houdt toezicht op planmatig onderhoud, herstructurering en nieuwbouw. Je zorgt voor een goede projectadministratie, controleert bestekken en tekeningen, offertes en planningen en zorgt dat aannemers zich houden aan de gemaakte afspraken. Je adviseert en rapporteert aan de projectleiders over de lopende projecten en meldt wijzigingen en afwijkingen. Dat onze huurders tevreden zijn, heeft alles met jouw aanpak te maken. Je onderhoudt graag goede contacten met bewoners en gaat adequaat om met klachten. Je verzorgt de bouwkundige overdracht tussen opdrachtgever en de opdrachtnemer en de sleuteloverdracht aan de huurders. Je verzorgt de planning en de communicatie van opleveringen naar bewoners en derden toe. Je verzorgt inspecties van derden zoals bijvoorbeeld VvE’s.

Functie-eisen

  • Afgeronde mbo+ opleiding richting Bouwkunde
  • Je beschikt over een VCA-VOL en hebt kennis van wet-en regelgeving rondom bouwen, veiligheid en milieu.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie als opzichter. Ervaring binnen een woningcorporatie. Ervaring met resultaatgericht samenwerken bij onderhoudsprojecten is een pre
  • Rijbewijs b
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt steeds een goed overzicht
  • Je bent flexibel, denkt in oplossingen en beschikt over uitstekende planningsvaardigheden

Aanbod

Prima salaris c.q. ZZP-tarief.

Reageren kan tot 23 maart 2023.