Sociaal Beheerder – Utrecht

Introductie

Voor een woningcorporatie in de omgeving Utrecht zijn we op zoek naar een Sociaal Beheerder voor een periode van 3 maanden, 24 uur per week.

Organisatie

Woningcorporatie in de omgeving Utrecht.

Functie

Als Sociaal Beheerder breng je veel tijd door in ‘jouw wijken’. Samen met je directe collega’s vorm jij voor een groot deel het gezicht van Bo-Ex en daarmee is klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. De focus ligt op het bevorderen van leefbaarheid, schoon, heel en veilig met als doel een optimaal woonmilieu en leefklimaat te creëren in de wijk.

  • Jij bent de ogen en oren in de wijk en daarmee het eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat nieuwe bewoners zich welkom voelen en organiseert spreekuren waarbij je eerstelijns vragen zelfstandig afhandelt.
  • Je hebt een controlerende rol als het gaat om schoon, heel en veilig. Hierin ben je voor huurders het eerste aanspreekpunt. En voor de leveranciers, als zij zich niet houden aan het nakomen van afspraken.
  • Je werkt nauw samen met wijkconsulenten en technisch beheerders. Je hebt een actieve rol bij het bevorderen van de sociale cohesie in jouw wijken.
  • Je krijgt te maken met een diversiteit aan vragen en hierin weet je goed onderscheid te maken in wat je zelf kunt afhandelen en wat je overdraagt aan collega’s.
  • Overlastproblematiek los je zoveel mogelijk zelfstandig op. In zeer complexe gevallen schaal je op naar een wijkconsulent. Je signaleert en doet onderzoek naar mogelijke woonfraude en in geval van psychosociale problematiek van bewoners, zoals ernstige vervuiling, (ernstig) verward gedrag en vereenzaming, werk je nauw samen met de wijkconsulent en externe netwerkpartners.
  • Je neemt actief deel aan diverse overlegvormen, zowel in- als extern. Je bouwt en onderhoud een netwerk met de sociale partners en dienstverleners. Ook lever je een actieve bijdrage aan het opstellen en het uitvoeren van het afdelingsjaarplan, ons assetmanagement en, vanuit eigen waarneming, aan de onderhoudsbegroting.

Functie-eisen

  • Je beschikt over relevante werkervaring als sociaal beheerder
  • Je bent volledig beschikbaar binnen de afgesproken termijn / opdrachtperiode
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Dynamics Empire als primair systeem
  • Je bent gewend om snel en zelfstandig te handelen

Aanbod

Prima salaris c.q. ZZP-tarief.

Reageren kan tot 19 juli 2024.