Organisatie

Over ons
ANDERS Mediair ondersteunt woningcorporaties, gemeenten en vastgoedbedrijven bij het tijdelijk of structureel invullen van uw vraag naar goed en bekwaam personeel.
Alleen doen we dat "net ff Anders". We laten de gebaande paden graag achter ons en benutten innovatie, creativiteit en expertise om u te voorzien van de beste services en beste kandidaten.
Wij beschikken niet over een arsenaal accountmanagers zoals andere detacheringsbureaus. U zit er niet op te wachten en het leidt uiteindelijk alleen maar tot hogere tarieven. Wij stellen daar moderne technologie, goede begeleiding, een open prijsbeleid en gegarandeerd de laagste tarieven tegenover.
Daarnaast bieden wij u nieuwe concepten zoals een "Open Calculatiemodel", "Detachering >6 maanden" en een "Client Portal".

Open Calculatiemodel              Detachering >6 maanden       Client Portal                                    

Bedrijfsvoering
Onze bedrijfsvoering is zodanig ingericht dat wij onze tarieven laag kunnen houden.
Het gehele bedrijfsproces is volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd tot en met het automatisch verzenden van de facturen per mail.
ANDERS Mediair gebruikt de modernste tools op het gebied van werving & selectie.
Door onze proces-efficiƫnte bedrijfsvoering hebben wij lage overheadkosten.

Partners
Wij werken graag samen met onze kennispartners. De contracten en loonadministratie worden uitgevoerd door onze gecertificeerde back-office partner HelloFlex People. Zij zorgt er ook voor dat de afdrachten en salarissen op tijd betaald worden en dat uw CAO nageleefd wordt.
Daarnaast gebruiken wij de nieuwste technologiƫn van Carerix in het zoek- en wervingsproces.
Voor de werving van vast personeel en de uitvoering van assessments werken wij samen met het gerenommeerde bureau Communicerenenzo.

ANDERS Mediair doet het "net ff ANDERS"

Download onze brochure       


Uw nieuwe uitdaging

Wijkconsulent
24 p/w - Senior
Alkmaar
Opzichter
-
Rotterdam
Verhuurmakelaar
-
Rotterdam
© Copyright 2018 - /andersmediair.nl - Peer Webdevelopment