Uitzenden / Detacheren

Gerichte ondersteuning of vervanging voor kortere of langere tijd nodig? En dan ook nog liever vandaag dan morgen! Wij begrijpen maar al te goed dat dat voor een bedrijf erg lastig is. ANDERS Mediair helpt u hier graag bij. Wij beschikken over een groot bestand met professionals.
In nauw overleg met u stellen wij een competentieprofiel op waarbij naast de standaard kenmerken van een vacature ook de specifieke competenties in kaart worden gebracht die nodig zijn voor het uitvoeren van de juiste activiteiten binnen uw organisatie.
Wij kijken samen met u naar de meest flexibele en voordelige oplossing.  Voor onze flexdiensten maken wij gebruik van het Open Calculatiemodel. Dit model verschaft inzicht in kosten voor uw organisatie.

Open Calculatiemodel                                             

Uitzenden
Voor u als werkgever is uitzenden de meest flexibele manier van arbeidsbemiddeling. Wij kennen de juiste mensen voor uw organisatie. En als we ze nog niet kennen weten wij ze te vinden. Zo bent u er zeker van dat uw organisatie snel kennis kan maken met onze professional.

Bij het voorstellen van kandidaten houden wij er rekening mee dat deze kandidaten bij de functie en de organisatie passen, zodat een langer verblijf of vast dienstverband een vervolgstap kan zijn. Met uitzenden verzekert u zich tegen overcapaciteit, een verkeerde keuze wat betreft personeelsaanname of ongeplande kostenstijgingen.

Voordelen van uitzenden:
•Wij verzorgen de gehele werving en (voor-) selectie
•Wij bieden snelle inzet van (flexibele) gemotiveerde medewerkers
•U ontvangt alleen een factuur over de daadwerkelijk gewerkte uren
•Contract zeer flexibel (per dag) opzegbaar
•Wij bieden een online urenregistratie  
•Wij dragen alle werkgeversverplichtingen en -risico's
•Geen ziekte- en leeglooprisico's.

Detachering
Heeft u liever flexibele continuïteit? Dan is detachering de oplossing! ANDERS Mediair helpt u hier graag bij. Wij beschikken over een groot bestand met professionals.  Bij detachering biedt u personeel voor een langere periode een contract aan voor een project op detacheringbasis.

Hierbij leiden kostenbeheersing, transparantie en flexibiliteit tot de gewenste invulling van een juiste arbeidsmix. Voor de medewerker betekent detacheren meer zekerheid en continuïteit.

Voordelen van detacheren:
•Snel en gemakkelijk goed opgeleid personeel
•Geen administratieve kosten
•Geen ziekte- en leeglooprisico
•Geen dure werving & selectie kosten
•Meer continuïteit en grotere betrokkenheid van de werknemer
•Gemotiveerde werknemers door grotere mate van zekerheid
•Efficiëntere planning wat betreft bezettingsgraad op de werkvloer

Detachering langer dan 6 maanden: Payrolltarief
Als onze medewerker na 6 aansluitende maanden nog steeds bij u gedetacheerd is, heeft u de mogelijkheid om na deze termijn te kiezen voor het lagere payrolltarief.
Dit bespaart u een aanzienlijk bedrag op uw inhuurkosten. Uiteraard blijven de arbeidsvoorwaarden voor de werknemer hetzelfde. Wij volgen uw CAO.
Ook kunt u de medewerker na 6 maanden eventueel kosteloos overnemen.

Alleen ANDERS Mediair biedt u deze mogelijkheden.

Payroll
Heeft u zelf al een geschikte kandidaat gevonden voor een tijdelijke opdracht? Dan zijn onze voordelige Payroll diensten wellicht interessant voor u.

Payroll diensten ANDERS Mediair                   

Uw nieuwe uitdaging

Medewerker Klanten Service
20 p/w - Senior
Schijndel
Complexbeheerder
32 p/w - Senior
Gilze en Rijen
Opzichter
-
Rotterdam
© Copyright 2020 - /andersmediair.nl - Peer Webdevelopment