Anders Mediair levert maatwerk in mensenwerk

Werving & Selectie
Op zoek naar nieuw vast personeel? Laat de werving en selectie maar aan ons over!

Het zoeken naar en vinden van de juiste medewerker voor een vacature in uw bedrijf is een belangrijk moment. Net zoals het voor een kandidaat van groot belang is de juiste keuze te maken. Maar hoe maak je nu zo’n belangrijke keuze? Hoe weet je nu of jullie echt bij elkaar passen?
Kandidaten en bedrijven komen nu eenmaal niet met een garantiebewijs.

Wij geloven dat de werving en selectie van de juiste nieuwe medewerker specialistenwerk is. Het vraagt een grote mate van mensenkennis, maar ook van organisatiekennis. Met soms ook de juiste afstand in je blik om net even iets verder te kijken, voorbij de druk die er vaak op het hele proces rust. Zo kom je voor het bedrijf en de kandidaat tot het beste resultaat.

Waarom zou u als werkgever voor ons kiezen?
Werving & Selectie opdrachten voeren wij uit in samenwerking met onze partner Communicerenenzo. Het werven en selecteren van uw medewerkers nemen wij serieus. Niet voor niets staat Communicerenenzo al sinds 1998 bekend om zijn kwaliteit en zorgvuldigheid. Wij gaan voor een lange termijnrelatie en zetten al onze diensten in om diegene te vinden die echt past bij uw bedrijf, team en functie.
Het afnemen van een assessment is standaard. Uiteraard controleren wij zorgvuldig de referenties.
De assessments helpen u een weloverwogen keuze te maken in het selectieproces. Bovendien helpt deze belangrijke informatie u de nieuwe medewerker succesvol en snel in te werken.

Wij doen meer dan werven en selecteren alleen. We kennen de valkuilen die een nieuwe arbeidsrelatie met zich meebrengt. Speciaal hiervoor hebben wij enkele handvatten voor zowel het bedrijf als de nieuwe medewerker ontwikkeld.
Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U betaalt alleen wanneer wij ook werkelijk een kandidaat voor u hebben geleverd.

Waarom zou je als kandidaat voor ons kiezen?
Wij hebben een netwerk met interessante opdrachtgevers die willen investeren in hun medewerkers. We willen onze kennis investeren om de juiste functie voor je te vinden. De perfecte match is voor ons hoofdzaak. Je krijgt van ons een assessment dat we uitgebreid met je bespreken. Dit wordt als leerzaam en waardevol ervaren en deze kennis over jouw kwaliteiten en uitdagingen kun je gebruiken in je nieuwe baan.
De kosten zijn voor onze rekening. Mocht je behoefte hebben aan extra begeleiding in je nieuwe baan dan kunnen we je helpen met persoonlijke maatwerktraining of coaching zodat je jezelf kunt versterken.


Assesments
Onze assessments helpen om kwaliteiten en valkuilen van iemand in kaart te brengen en zo de deur naar een goed gesprek met diepgang te openen.
Er zijn oneindig veel vragenlijsten om uit te kiezen. Op basis van onze kennis en ervaring en de wensen van onze klanten hebben wij, in samenwerking met onze partner Communicerenenzo, een keuze gemaakt voor twee verschillende assessments.

Assessments om de juiste persoon te selecteren
Voor het selecteren van een nieuwe medewerker werken wij met het assessment Persoonlijkheid Analyse Selectie, kortweg PAS. Onze jarenlange ervaring in het afnemen van assessments voor allerlei niveaus en soorten werkzaamheden hebben we gebruikt om deze vragenlijst te ontwikkelen.
Dat vraagt natuurlijk de nodige research en het valideren van de uitkomsten. Het PAS-assessment gebruiken we voor het selecteren van medewerkers voor een bepaalde functie.

Het is een combinatie van vragenlijsten die inzicht geven in iemands competenties, persoonlijkheid en intelligentie. Dit geeft een duidelijk beeld van de eigenschappen die iemand succesvol maken en van eigenschappen die een risico vormen in een bepaalde functie.

Het PAS assessment is speciaal ontwikkeld voor werving en selectie trajecten. Het vormt tevens de basis voor de Key-Card die u van ons ontvangt als wij het complete assessment hebben afgenomen. De Key-Card geeft direct bruikbare tips hoe u het beste met de medewerker kunt omgaan om tot optimale resultaten te komen.
Ons assessment wordt door werkgevers en kandidaten zeer goed herkend en scoort gemiddeld een ruime 8.

Uw nieuwe uitdaging

Medewerker Klanten Service
20 p/w - Senior
Schijndel
Complexbeheerder
32 p/w - Senior
Gilze en Rijen
Opzichter
-
Rotterdam
© Copyright 2020 - /andersmediair.nl - Peer Webdevelopment