Een leuke baan of opdracht?

Een leuke baan of opdracht? Dat wil toch iedereen! ANDERS Mediair helpt je daarbij. Enthousiaste en goed opgeleide professionals zijn altijd welkom. Wij zorgen voor een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Als intermediair bieden wij opdrachten op basis van payrolling, detachering, detavast maar ook opdrachten voor zelfstandige professionals (zzp-ers, freelancers).

Middels ons Client Portal kunnen opdrachtgevers zelf zoeken naar geschikte kandidaten in onze database. In deze portal presenteren wij onze kandidaten in een gerubriceerde omgeving zodat opdrachtgevers zeer eenvoudig hun gewenste kandidaat kunnen vinden.
Hiermee onderscheidt ANDERS Mediair zich van andere intermediairs.

Daarnaast koppelen wij de gegevens van ingeschreven kandidaten altijd met Linkedin. Op deze manier beschikken wij altijd over een recente CV en status van beschikbaarheid, waardoor wij door veel opdrachtgevers als betrouwbare informatiebron worden beschouwd.

Een ander groot voordeel van ANDERS Mediair is dat, hoewel wij een salaris betalen dat minimaal gelijk is aan de cao van onze opdrachtgevers, we door onze lage overheadkosten de laagste tarieven in onze branche kunnen bieden.
Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om kandidaten te selecteren uit ons bestand.

Voor ZZP'ers die in ons bestand zijn opgenomen en waarvoor wij bemiddelen berekenen wij een bemiddelingsfee van 10% tot 12,5%.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Registreer je dan snel bij ANDERS Mediair als werkzoekende of als zelfstandig professional!

Registreren als werkzoekende of als zzp'er Gegevens wijzigen (na registratie)                   

Uw nieuwe uitdaging

Wijkconsulent
24 p/w - Senior
Alkmaar
Opzichter
-
Rotterdam
Verhuurmakelaar
-
Rotterdam
© Copyright 2018 - /andersmediair.nl - Peer Webdevelopment